Klanten aan het woord

Ik voel me veilig
De zekerheid dat ik op tijd gewaarschuwd wordt, is een groot voordeel van het Buitenalarm. Verder is het ideaal dat het systeem draadloos is.

Door de gebruiksvriendelijke app, kan ik het systeem op afstand bedienen en ben ik altijd op de hoogte van de status. Het Buitenalarm heb ik met name voor mijn persoonlijke veiligheid en dat van mijn gezin.
Ik had al een alarmsysteem, gecombineerd met camerabewaking. Door de preventieve werking, is dit systeem mij echter veel meer waard. Hiermee voel ik me veilig, heb ik rust gekregen en kunnen we ontspannen slapen. (Harmelen)

Preventief
Met name de zekerheid dat het systeem direct een melding geeft zodra iemand zich rond mijn huis begeeft,
geeft mij en mijn gezin een erg prettig en veilig gevoel. Het werkt preventief. De koppeling met de
meldkamer is een must, dat maakt de cirkel rond. Zij reageren enorm snel.

Kortom: Het Buitenalarmsysteem is zeer effectief, werkt preventief en is erg
gebruiksvriendelijk. Daarbij is het geniaal dat het systeem draadloos is. (Gouderak)

De juiste keuze
“Aangezien er veel mogelijkheden zijn om een pand te beveiligen, sloeg de twijfel toe nadat wij de opdracht voor het Buitenalarm gegeven hadden. Door het goede advies bij de oplevering van het systeem en daarna de ervaring met het Buitenalarm tijdens het gebruik, zijn we er volledig van overtuigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt.”

“Het is bewaking bij onraad, een waarschuwing als er iets rond het pand gebeurt. Een opvallend verschil met het gewone alarm is dat de alarmcentrale veel sneller reageert als er iets niet in orde is, doordat ze direct beelden krijgen bij beweging rond ons huis. 
We gebruiken de beveiliging veel intensiever dan voorheen: we zetten het ook aan als we thuis zijn. De bediening is prettig en eenvoudig, zelfs de kinderen kunnen er goed mee overweg. Daarbij is de verzekeringspremie verlaagd.

We zijn er erg tevreden over het Buitenalarm en willen het anderen zeker aanbevelen.“Beveiliging is een vak, het Buitenalarm heeft rust gegeven.” (Tiel)