Toepassingen

Video, draadloos en zelfvoorzienend. Daarmee is het systeem in staat om tal van locaties te beveiligen zoals: woningen, industrieterreinen, mkb, retail en zelfs buitenterreinen. Werkelijk alles kan ermee beveiligd worden!
Dankzij het brede assortiment zijn alle functies (of mogelijkheden) toepasbaar op elke locatie.
Eenvoudig, effectief, snel, betrouwbaar en overal te installeren!

nikond200-facemepls-nekkerweg-4366429-o

Woningen & Appartementen

Deze pro-actieve beveiliging is een revolutie voor de woningmarkt. Het design van de producten past nagenoeg bij elk interieur. De gebruikers zijn enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid.

Winkels en bedrijvenDankzij de videobeelden, is vals alarm uit te sluiten. Het pas perfect in uw boutiek of winkel, dankzij de doeltreffendheid, snelle installatie en het design. Profiteer van deze mooie techniek en beveilig effectief uw voorraad, goederen en eigendommen. Standaard is het systeem voorzien van een overval functie!

DSC00535

101H

Kantoren, bedrijven

Het is een effectief systeem om uw kantoor of bedrijf te beveiligen. De motionviewers zorgen dat u bij alarm een video geverifieerd alarm heeft. Twijfels zijn er dan niet meer en er kan er meteen actie ondernomen worden.

Magazijnen en voorradenDe Motionviewers (pir met camera) zijn draadloos en hebben geen netstroom nodig. Ze zijn dus makkelijk te verplaatsen als de situatie daarom vraagt. Hierdoor is het relatief eenvoudig om bijvoorbeeld goederen met een hoge waarde tijdelijk te bewaken.

warehouses

381918_4744

Leegstaande panden

Vaak zijn leegstaande winkels, woningen en gebouwen niet meer beveiligd, doordat de stroom is afgesloten en er geen telefoonlijn meer aanwezig is. Met dit systeem heeft u mobiele beveiliging die snel ingezet kan worden.

BouwplaatsenDit buitenalarmsysteem kan overal geïnstalleerd worden! Stroom en telefoonlijn zijn overbodig! Afgelegen gebieden zijn over het algemeen weinig beveiligd en daarom vaak het doelwit van vandalisme en diefstal. Onze draadloze producten met groot zend/ontvangst bereik zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Daarmee is betrouwbaarheid gegarandeerd en komen er alleen meldingen binnen als er echt iets loos is.

usace-netherlands-fmwr-11653809-o

 

dealerships

AutodealersHet systeem is uitermate geschikt voor de beveiliging van buitenterreinen, zoals bij autodealers. De draadloze motionviewers kunnen overal geplaatst worden om op die manier verschillende zones te beveiligen. Een effectieve aanvulling is de motionviewer met een magneetcontact. Deze is rechtstreeks op de auto te plaatsen!

Aanvulling op bewakingsdienstHet product is 100% draagbaar en draadloos. Het kan worden ingezet als aanvulling op een bestaande bewakingsdienst. De bewakers worden zo voorzien van een extra paar ogen.

imagebase14_29-1036341462

coppertheft

Koper, metalenDiefstal van koper kan overal gebeuren... Daarom heeft u een buitenalarm nodig dat overal geplaatst kan worden. Dit alarmsysteem werkt draadloos en op het 3G netwerk, zodat het direct kan worden ingezet. Met dit systeem krijgt u direct een melding bij een incident, waardoor wordt vermeden dat inbraak en schade uren of dagen later pas wordt ontdekt.